Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blogok

 

 

Immunrendszerünk védelme természetesen

2022. 11. 12. 10:54:09

Mit tegyünk szervezetünk védelme érdekében?

Az immunrendszerünk hálás lesz, ha ezeket fogyasztjuk:

 

7 természetes tápanyag a gondtalan emésztésért!

2022. 10. 29. 11:30:34

7 természetes emésztést segítő tápanyag

Vitaminok és ásványi anyagok kutyáknak, macskáknak!

2022. 09. 26. 17:58:22

"Az vagy amit megeszel" - tartja a mondás. Ez kifejezetten igaz a kutyákra is, hiszen egy nem megfelelő összetételű táppal etetett kutya megjelenése árulkodhat az etetésbeli hiányosságokról. Ugyanakkor előfordul az is, hogy kutyádnak az ideális táppal való etetés mellett is szüksége lehet egyéb táplálékkiegészítőkre, vitaminokra, vagy ásványi anyagokra. Felelős gazdiként fontos tudnod, hogy a kutyáknak - függően koruktól, testalkatúktól, aktivitásuktól és egészségügyi állapotuktól - a legkülönbözőbb vitaminokra, ásványi anyagokra és nyomelemekre van szükségük egészégük megőrzéséhez.

Ebben segít az Alg-BörjeKutya és Macska eledelkiegészítője!

A Svéd Alg-Börje már 40 éve foglalkozik humán és állati étrendkiegészítők gyártásával és forgalmazásával. A kizárólag természetes alapanyagokat Izlandról szerzik be, melyet kíméletes eljárással, nagy szakértelemmel és körültekintően dolgoznak fel.

A kutyák és macskák számára kifejlesztett eledelkiegészítő nagyban hozzájárul az egészség megőrzéséhez, a betegségek megelőzéséhez és a már legyengült állatok gyors és látványos felépüléséhez. 

Az izlandi szerves jód tartalmú alga, az izlandi korallkalcium éa az extra magnézium keveréke biztos bázisa a vitaminok és a könnyen felszívódó ásványi anyagok tárházának.

Hozzá járul az állat pigmentációjának megőrzéséhez, a szőrproblémák( viszketés, ekcéma, stb.)megelőzéséhez. A csont, izom és ízületi problémák valamint a gyenge fogazat szintén a vitamin és ásványi anyag hiányosságára utalhat.

Bátran próbálja ki kedvenceinek!

Miért fontos a mega omega 3?

2021. 10. 07. 17:21:46

Vadvízi halból koncentrált EPA és DHA zsírsavak 

 

A lapos hasért és a jó emésztésért

2020. 01. 15. 15:05:32
Szerezd Te is vissza az irányítást az emésztésed felett!

Ajánlunk egy külső-belső kúrát narancsbőr ellen!

2021. 07. 02. 13:45:29

Ints búcsút a narancsbőrnek!

Az oldal tetejére